UW SPECIALIST IN GEVELRENOVATIE

EN ONDERHOUD

Zandstralen van de gevel zorgt

voor een echte opfrissing

Marc Vorsselmans geeft uw woning een fris uitzicht, door het zandstralen van de gevel in regio Antwerpen.


Zandstralen als einddoel of als tussenstap

Dé ultieme reinigingsmethode voor uw gevel is ongetwijfeld het zandstralen.  Deze oude methode van reiniging zorgt voor een complete opfrissing van de gevel en geeft uw huis een totaal ander uitzicht. Bovendien wordt zandstralen ook vaak gebruikt als voorbereiding voor schilderwerken of voor het plaatsen van bepleistering.


Andere methodes van reiniging

Het is een feit dat niet elke steensoort het zandstralen van de gevel kan verdragen. Delicate steensoorten zoals natuursteen of zandsteen kunnen deze techniek echt niet appreciëren, met schade tot gevolg.

Het reinigen van gevels omvat naast het zandstralen nog diverse methodes die stuk voor stuk een dieptereiniging zullen zijn voor de gevel, en uw huis zijn tweede leven zullen bieden. Omdat elke steensoort een specifieke manier van reinigen vergt, bekijken wij elk dossier afzonderlijk en maken we op basis daarvan een passende offerte op met de gepaste reinigingsmethode. Het zandstralen van een gevel is hier één van, maar er zijn nog heel wat andere methodes.


Contact opnemen

Is uw gevel ook dringend aan een onderhoudsbeurt toe en wil u deskundig advies en een prijsofferte? Twijfel dan niet langer en neem vandaag nog contact op met ons via telefoon of mail.