UW SPECIALIST IN GEVELRENOVATIE

EN ONDERHOUD

Met de juiste gevelreiniging

gaan we voor een frisse look

Marc Vorsselmans frist uw huis of bedrijfsgebouw op met de juiste gevelreiniging in ruime regio Antwerpen.


Alle vuil verwijderen

Wanneer de gevels van uw woning of bedrijf vervuild zijn geraakt door algen, mossen en uitlaatgassen of zijn aangetast door allerhande weersinvloeden, bent u bij Marc Vorsselmans bvba aan het juiste adres. Ook in het uitslijpen van oud cementvoegwerk en het hervoegen zijn wij gespecialiseerd. Wij beschikken over de nodige vakkennis en materialen om uw gevel er weer als nieuw uit te laten zien.


Met de juiste methode

Afhankelijk van de ondergrond en aard van de vervuiling kiezen wij allereerst een passende reinigingsmethode zodat het vuil zo effectief mogelijk verwijderd wordt. Daarom wordt ter plaatse steeds bekeken welke techniek het best toepasbaar is op de vervuilde gevel.


Met ons gevelonderhoud bespaart u kosten

Het gevelonderhoud in Wuustwezel van Marc Vorsselmans houdt uw woning of bedrijfsgebouw lang fris en bestand tegen weer en wind.


Bestand tegen weer en wind

Iedere gevel lijdt enorm onder de barre weersomstandigheden die ons landje vaak te bieden heeft. Regen, wind en koude temperaturen zorgen ervoor dat de gevel jaar na jaar zijn sterkte verliest. Ook vervuiling door mos of uitlaatgassen kan de gevel serieus aantasten.


Veel mensen wachten te lang alvorens gevelonderhoud te laten uitvoeren met als gevolg dat er vaak meteen moet overgegaan worden tot gevelrenovatie. Een volledige gevelrenovatie is uiteraard duurder dan een gevelreiniging en vaak was dit te voorkomen door op regelmatige tijdstippen uw gevel te laten onderhouden.


Met de juiste technieken

Bij  Marc Vorsselmans BVBA bent u aan het juiste adres als het aankomt op gevelwerken en gevelonderhoud. Wij zorgen voor perfect uitgevoerde werken tegen een betaalbare prijs zodat uw huis er opnieuw stralend zal uitzien.  Ons materiaal is volledig aangepast aan alle gevelwerken zodat wij u perfect van dienst kunnen zijn, zelfs bij zeer hoge gevels of gevels met een speciale bezetting.


Vochtproblemen

Ook vochtproblemen in het huis zullen langer uitblijven als u uw gevel regelmatig laat reinigen en behandelen, want op die manier kan de gevel waterdicht gemaakt worden en blijft al het water buiten.


Contact opnemen

Wenst u meer informatie over onze diensten? Voor bijkomende inlichtingen of een offerte kunt u steeds contact met ons opnemen. Wij staan uiteraard graag tot uw dienst!